Snel, betrouwbaar en de beste kwaliteit. Op werkdagen voor 15:00 besteld*, meestal de volgende werkdag in huis Ook voor de zakelijke klant

Plantenmand Tiger

114BD
€ 16,95 € 7,99
Op voorraad

Informatie:

We bieden momenteel een speciale aanbieding aan voor onze ronde manden, gemaakt van hoogwaardige tiger rotan en voorzien van een praktische plastic voering. Deze manden zijn niet alleen stijlvol en veelzijdig, maar ze zijn ook verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze manden waren oorspronkelijk een restpartij in Indonesië, en daarom bieden we ze nu aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


We willen graag benadrukken dat tiger rotan een natuurlijk materiaal is, en zoals bij alle natuurlijke materialen, kunnen er variaties in kleur en textuur optreden. Elke rotan vezel heeft zijn eigen unieke kenmerken, waardoor de kleur van manden van tiger rotan kan variëren.

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze variaties een inherent kenmerk zijn van natuurlijke materialen en geen defect vormen. We proberen altijd producten van de hoogste kwaliteit te leveren, maar we kunnen geen consistentie in kleur garanderen.

 Afmetingen mand:
-ø 36 cm
-Hoogte 29 cm
-Hoogte handgreep 36 cm


Tijdelijke foto