Meubelstalling  & Restauratie

Meubelstalling
& Restauratie

Rotanmeubelen op maat
Onze vaklieden leveren maatwerk op basis van uw wensen of meubelontwerp. Uiteraard van dezelfde kwaliteit als de rieten producten die u in onze webshop vindt.

Offerte aanvragen

Voor horeca

Voor horeca

Voor de horeca: Aangeenbrug Rotan Service Plan®
Winteronderhoudsbeurt en –opslag

Aan het einde van het seizoen halen wij uw rotanmeubelen op. Allereerst reinigen wij het. Onze vaklieden voeren vervolgens grondige checks en de nodige reparaties uit. Uiteraard voorkomen wij vochtintrek door de meubelen goed te laten drogen.

Als alles glad is geschuurd en overgelakt in onze spuitcabine slaan wij de rotanmeubelen verzekerd op. Na de winter krijgt u de meubels in optimale staat terug, klaar voor het nieuwe seizoen! Een duurzame oplossing tegen een aantrekkelijk tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Voor particulier

Voor particulier

Restauratie van rotan en riet
De ervaring van Aangeenbrug laat zien dat bijna alle reparaties mogelijk zijn. In onze eigen werkplaats restaureren we stoelen, ligbedden, babywiegjes, etc.

U kunt daarvoor een vrijblijvende offerte aanvragen en voor een juiste inschatting een foto meesturen. Vul hiernaast uw gegevens in! U ontvangt dan snel een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen