Retourneren Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Aangeenbrug’s mandenmakerij. Bent u toch niet helemaal tevreden over het product? Dat vinden wij jammer, maar hier doen wij niet moeilijk over! U kunt het product binnen 14 dagen retour melden. U heeft dan nog 14 om het product daadwerkelijk te retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten meteen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt met ordernummer.

De retourkosten voor het terug sturen van een pakket zijn voor uw eigen rekening.

 

- U kunt het product alleen retourneren of omruilen in de originele verpakking, indien dit redelijkerwijs mogelijk is, die alleen dusdanig geopend is geweest om het artikel te kunnen beoordelen of u deze wilt behouden.

- Wanneer uw product defect of is beschadigd vragen wij u dit binnen 24 uur te melden aan onze klantenservice via e-mail: [email protected] met bijbehorende afbeeldingen waar de mankement(en) duidelijk te zien zijn.

- U dient het product zonder montage- of transportschade aan ons te retourneren. Mocht het product beschadigd zijn, dan zullen wij de waardevermindering die daarvan het gevolg is, bij u in rekening brengen.

- Maatwerk producten kunnen niet retour worden gemeld. U kunt hierbij denken aan specifiek overeengekomen kleuren van meubels ,manden op maat gemaakt en webbing of riet/rotan materiaal. Bij de standaard artikelen die op de website staan aangeboden heeft u altijd het retourrecht, mits u het artikel niet in onze winkel heeft gezien en besteld.

- Terugbrengen naar de winkel:

U kunt het product terugbrengen naar onze showroom in Lisse . Wij vragen u wel om het retourformulier hierbij toe te voegen, zodat wij u sneller kunnen helpen. Het adres is:
Grevelingstraat 69a
2161WE Lisse 

- Met een pakketdienst terugsturen:

U kunt het pakket terugsturen naar ons showroom adres tav afdeling retouren. De indicatiekosten zijn 6.95 euro via PostNL. Let er op dat u wel zelf verantwoordelijk bent voor beschadiging of zoek raken van het pakket tijdens transport. Wij raden u aan om geen glas en spiegels, etc. op deze manier te retourneren. Vergeet u niet het herroeping formulier toe te voegen?

de retourkosten van het terugsturen van een pakket zijn voor uw eigen rekening. 

- Via onze ophaalservice:

Het product zal afgehaald worden door onze koerier. De kosten voor deze optie bedragen vanaf EUR 39.95 U kunt van deze service gebruik maken door een email te sturen  

-Graag per email een bericht sturen dat uw  product wilt ruilen of retourneren.
-Retourformulier bij het pakket toevoegen.
-Na ontvangst van uw pakket zullen wij uw aanvraag behandelen

Terugbetaling

Het terugstorten van het aankoopbedrag en de eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping plaatsvinden. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. In ieder geval zullen wij u voor de terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. 

Retourformulier

Retourbeleid

Annuleren van een artikel of de bestelling.

Het annuleren van een artikel of de bestelling voor levering kunt u doen door een mail te sturen naar [email protected] . Vermeldt bij het annuleren altijd het bestelnummer. Let op de kans bestaat dat uw pakket al onderweg is. Wij streven er altijd naar om uw pakket zo snel mogelijk te verzenden. In dit geval zal het product op uw kosten terug moeten worden gestuurd via onze retourvoorwaarden.

Staat uw antwoord er niet bij? Stel uw vraag dan hier

Kom langs in de winkel

Grevelingstraat 69a, Lisse

Plan uw route

Openingstijden showroom

Maandag:
08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag:
08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur
Woensdag:
08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur
Donderdag:
08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag:
08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag:
Showroom gesloten
Zondag:
Showroom en webshop gesloten

Of bel:

Tel. (0252) 414 165