Aangeenbrug’s Mandenmakerij en Rotan Meubelfabriek is sinds 1890 gespecialiseerd in vlechtwerk. Inmiddels is de vijfde generatie actief in het familiebedrijf. Onze vaklieden vervaardigen duurzame rotanmeubelen en sfeervolle rieten manden. Om de kwaliteit van dit handwerk te garanderen, maken wij gebruik van de beste materialen die wij importeren uit Indonesië. Wij produceren meubilair en manden zowel in Nederland als in onze eigen fabriek in Polen. Vanuit beide locaties exporteren wij ambachtelijk afgewerkte rotanmeubelen en rieten manden naar heel Europa.

Historie
Graag vertellen wij u meer over de ontstaansgeschiedenis van Aangeenbrug. Het begon in 1863 met de manden van oprichter Cornelis Aangeenbrug. Hij leverde deze aan bollenkwekers en vissers. In 1890 werd het bedrijf officieel opgericht: met 2,50 gulden. Nog altijd zijn we actief, maar nu in heel Europa. De traditie van ons ambacht staat ook nu nog centraal. Vlechten van manden en de productie van rotan horeca meubelen vormt het hart van ons bedrijf. De meubels en manden worden nog altijd stuk voor stuk handmatig gemaakt.

Rotanmeubelen op maat
Onze vaklieden leveren maatwerk op basis van uw wensen of meubelontwerp. Uiteraard van dezelfde kwaliteit als de rieten producten die u in onze webshop vindt.

Reparatie Service

Opslag van uw terras aan het einde van het seizoen
Maak een afspraak en laat uw terrasmeubels reinigen, controleren, repareren en opslaan. Ook kunststof en teakhout!

Reparatie aanvraag

Meer Info
Klantenservice
meer info | 0252-414165 (geen extra kosten)
X

Inloggen als groothandel

Log nu in om uw voordeel te gebruiken in onze webwinkel