Snel, betrouwbaar en de beste kwaliteit. Op werkdagen voor 15:00 besteld*, meestal de volgende werkdag in huis Ook voor de zakelijke klant

Biezenmat kruk hoog

160224
€ 59,95
Op voorraad

Informatie:

Een populierenhouten kruk met een zitting van biezenmat is een prachtige en functionele toevoeging aan je interieur. Hier zijn enkele details over deze kruk:

Materiaal:

Het frame van de kruk is gemaakt van populierenhout, een lichtgewicht en duurzaam houtsoort. Populierenhout heeft een natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk te bewerken. Geproduceerd in Europa
Zitting:

De zitting van de kruk is gemaakt van een biezenmat, wat zorgt voor een comfortabele en ademende zitervaring. Biezenmatten zijn geweven van natuurlijke materialen en voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan de kruk.
Afmetingen:
De afmetingen van de kruk zijn 36 x 36 x 60 cm (lengte x breedte x hoogte). Dit maakt de kruk ideaal voor gebruik aan een tafel of als extra zitplaats.
Stijl:

De combinatie van populierenhout en een biezenmat zitting geeft de kruk een rustieke en natuurlijke uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen, van landelijk tot boho.
Deze kruk is niet alleen functioneel als zitplaats, maar kan ook dienen als decoratief element in je huis. Plaats het bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of keuken om extra zitruimte te creëren of gebruik het als een decoratief accent.

Dankzij de natuurlijke materialen en de ambachtelijke uitstraling voegt deze populierenhouten kruk met biezenmat zitting een vleugje charme en authenticiteit toe aan je interieur. Het is een veelzijdige en praktische toevoeging aan elke ruimte.