Snel, betrouwbaar en de beste kwaliteit. Op werkdagen voor 15:00 besteld*, meestal de volgende werkdag in huis Ook voor de zakelijke klant

kruk biezenmat zwart

160223
€ 79,50
Op voorraad

Informatie:

Informatie:
Een populierenhouten kruk met een biezenmat zitting, met een matte zwarte lak, is een eigentijdse en stijlvolle toevoeging aan je interieur. 

Materiaal:

Het frame van de kruk is gemaakt van populierenhout, een lichtgewicht en duurzaam houtsoort. Het hout is prachtig afgewerkt met een matte zwarte lak, wat zorgt voor een modern en strak uiterlijk.

Zitting:

De zitting van de kruk is gemaakt van een biezenmat, wat zorgt voor een comfortabele en ademende zitervaring. De combinatie van de matte zwarte lak en de natuurlijke biezenmat geeft de kruk een eigentijdse uitstraling.
Afmetingen:

De afmetingen van de kruk zijn 36 x 36 x 45 cm (lengte x breedte x hoogte). 

Stijl:

De combinatie van populierenhout met een mat zwarte lak en een biezenmat zitting geeft de kruk een moderne en minimalistische uitstraling. Het past goed in eigentijdse interieurs en kan een strak accent toevoegen aan je decor.
Deze kruk is niet alleen functioneel als zitplaats, maar kan ook dienen als een stijlvol decoratief element in je huis. Plaats het bijvoorbeeld in de keuken, eetkamer, of zelfs in een studeerkamer voor extra zitruimte met een eigentijdse uitstraling.