Snel, betrouwbaar en de beste kwaliteit. Op werkdagen voor 15:00 besteld*, meestal de volgende werkdag in huis Ook voor de zakelijke klant

Draaistoel Rotan

RCH000006
€ 199,50
Op voorraad

Informatie:

Een rotan draaistoel met spijlen en een ecru kussen is een elegant en comfortabel meubelstuk dat een vleugje natuurlijke schoonheid aan je interieur kan toevoegen. Hier zijn enkele details over deze draaistoel:
Afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte:  80 cm
Hoogte :80 cm
Zitdiepte 55 cm
Zithoogte: 42 cm
Dia kussen: 40 cm

Materiaal:

De stoel is gemaakt van rotan, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en charmante uitstraling. De spijlen geven de stoel een open en luchtige look.
Zitkussen:

De stoel wordt geleverd met een comfortabel ecru kussen. Ecru is een warme, neutrale kleur die goed past bij de natuurlijke uitstraling van rotan.
Functionaliteit:

Het draaimechanisme van de stoel maakt het mogelijk om 360 graden te draaien, wat handig is om gemakkelijk met anderen te converseren of om verschillende delen van de ruimte te bekijken.

Stijl:

Deze rotan draaistoel straalt een tijdloze en rustieke charme uit. Het natuurlijke rotan past goed bij verschillende interieurstijlen, van boho tot landelijk.
Plaatsing:

Plaats deze draaistoel in de woonkamer, serre, slaapkamer, of een andere ruimte waar je graag wilt ontspannen en genieten van het comfort en de stijl.
De combinatie van rotan en een ecru kussen creëert een gezellige en uitnodigende sfeer. Het is de perfecte stoel om te ontspannen, te lezen, of gewoon te genieten van een kopje koffie terwijl je geniet van het draaibare ontwerp.

Deze rotan draaistoel voegt niet alleen een stijlvolle touch toe aan je interieur, maar biedt ook comfort en functionaliteit. Het is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vleugje natuurlijke schoonheid en praktisch gebruiksgemak in één meubelstuk.