Snel, betrouwbaar en de beste kwaliteit. Op werkdagen voor 15:00 besteld*, meestal de volgende werkdag in huis Ook voor de zakelijke klant

Kindermand ovaal

1283
€ 9,95
Op voorraad

Informatie:

Op zoek naar een veelzijdige mand voor kinderen die geschikt is voor bruiloften, Pasen of kinderfeestjes? Onze ovale rieten kindermand, vervaardigd uit witteen, is precies wat je nodig hebt.

Kenmerken:

Elegant Ovaal Design: Deze mand heeft een mooie ovale vorm die direct de aandacht trekt. Het unieke witte ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan elke speciale gelegenheid.


Handgemaakt van Witteen: Onze kindermanden zijn met zorg met de hand gemaakt van witteen, wat ze duurzaam en stijlvol maakt. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat ze er op elk evenement fantastisch uitzien.


Veelzijdig Gebruik: Of het nu gaat om een bruiloft, een paaseierjacht of een kinderfeestje, deze mand past perfect bij de gelegenheid. Het is ideaal voor het dragen van bloemblaadjes, eieren, snoep of kleine geschenken.


Gemakkelijk Vast te Houden: De mand is speciaal ontworpen met een handig handvat, zodat kinderen hem gemakkelijk kunnen dragen zonder zich zorgen te maken dat er iets uitvalt.


Herbruikbaar: Onze kindermanden zijn duurzaam genoeg om keer op keer opnieuw te worden gebruikt voor verschillende speciale gelegenheden.

Afmetingen:  21x16x8 cm Hoogte hengsel 18 cm