Een representatief én comfortabel terras is onmisbaar voor uw horecagelegenheid en zorgt voor tevreden gasten. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw terrasmeubilair genieten. Aangeenbrug heeft daarom een handige onderhouds-, reparatie- en stallingservice voor, tijdens en na het terrasseizoen. Met het Aangeenbrug Rotan Service Plan® verlengt u de levensduur van uw rotanmeubelen aanzienlijk!

Voor de horeca: Aangeenbrug Rotan Service Plan®
Winteronderhoudsbeurt en –opslag
Aan het einde van het seizoen halen wij uw rotanmeubelen op. Allereerst reinigen wij het. Onze vaklieden voeren vervolgens grondige checks en de nodige reparaties uit. Uiteraard voorkomen wij vochtintrek door de meubelen goed te laten drogen. Als alles glad is geschuurd en overgelakt in onze spuitcabine slaan wij de rotanmeubelen verzekerd op. Na de winter krijgt u de meubels in optimale staat terug, klaar voor het nieuwe seizoen! Een duurzame oplossing tegen een aantrekkelijk tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor de particulier: restauratie van rotan en riet
De ervaring van Aangeenbrug laat zien dat bijna alle reparaties mogelijk zijn. In onze eigen werkplaats restaureren we stoelen, ligbedden, babywiegjes, etc. U kunt daarvoor een vrijblijvende offerte aanvragen en voor een juiste inschatting een foto meesturen. Vul hiernaast uw gegevens in! U ontvangt dan snel een vrijblijvende offerte.

Restauratie aanvraag

Meer Info
Klantenservice
meer info | 0252-414165 (geen extra kosten)
X

Inloggen als groothandel

Log nu in om uw voordeel te gebruiken in onze webwinkel